Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Oisterwijk Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Oisterwijk

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

OISTERWIJK

Afvoer verstopt Oisterwijk?

Afvoer verstopt Oisterwijk? Een goede oplossing vinden voor jouw verstopte afvoer kan soms verwarrend zijn. Er zijn immers veel manieren en gereedschappen beschikbaar die je zouden kunnen helpen. Daarom is het soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. Wij helpen je graag met het vinden van een goede oplossing voor een verstopte afvoer. Op deze pagina vindt je allerlei tips, met uitleg!

Kom je er zelf niet uit? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten er naar kijkt? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je vragen omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 013 204 42 83 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Oisterwijk

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Oisterwijk die je kan helpen met een verstopte afvoer? Je bent absoluut aan het goede adres bij ons!

Onze specialisten van Ontstoppen Oisterwijk zijn snel ter plaatse. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer proberen wij je ook altijd te voorzien van vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Oisterwijk lost het op! Je kunt ons bereiken via  013 204 42 83 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Oisterwijk Logo
Loodgieter ontstoppen Oisterwijk afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans dat jouw niet doorlopende afvoer te maken heeft met een verstopping, is groot. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 013 204 42 83. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt herhaaldelijk voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig ze dan in een warme sop. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Oisterwijk
Afvoer verstopt Oisterwijk

Sifon

Sifon legen

De meeste afvoeren zijn voorzien van een sifon. Een sifon, ook wel zwanenhals, is de stankafsluiter die op een afvoer gemonteerd kan worden. Het komt soms voor dat de zogeheten sifon niet meer goed werkt. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Dit probleem is relatief eenvoudig op te lossen. Je kan de sifon loshalen en het vuil verwijderen. Draai vervolgens de sifon terug op de oude plaats. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe werkt dit? Pak een emmer en vul deze met warm water. Voeg hier zuiveringszout aan toe. Meng dit twee door elkaar. Gooi dit samen in de afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Voor een sterker effect raden wij aan het zuiveringszout aan te mengen met azijn.

Ontstoppen Oisterwijk Leiding
Riool ontstoppen Oisterwijk graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Je kan een afvoer ook ontstoppen door gebruik te maken van de ouderwetse ontstopper. Deze kan zeer effectief zijn en is relatief gemakkelijk te gebruiken.

Hoe doe je dit? Zet de ontstopper op de afvoer. Beweeg deze vervolgens op en neer. Hiermee creëer je zuigkracht die de verstopping los kan krijgen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van de afvoer? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Oisterwijk om jouw klus te bespreken met onze experts via 013 204 42 83. Ontstoppingsdienst Oisterwijk staat voor je klaar!

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een verstopte afvoer kan ook worden ontstopt met een ontstoppingsveer. Dit is een flexibele veer waarmee je de verstopping probeert te forceren. 

Hoe werkt dit? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht, want hiermee kan schade aangericht worden. Wanneer je met de veer de ontstopping bereikt hebt, kan je het beste (voorzichtig) duwen, trekken en draaien met de veer. Belangrijk is dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert.

Spoel het de afvoer hierna uit met water. Wanneer de afvoer succesvol is ontstopt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost. 

Lukt het niet? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 013 204 42 83. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Oisterwijk
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een andere optie is een breuk in de leiding. Hierdoor kan vuil zich eenvoudig ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Boomwortels kunnen hier namelijk relatief eenvoudig binnendringen en een verstopping veroorzaken. 

Ook kan een slecht aangelegd riool zorgen voor vervelende situaties op lange termijn.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Ook dit kan ervoor zorgen dat het water niet meer goed doorspoelt.  Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Er zijn dus verschillende manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Dit kan het ook lastig maken om een verstopping op te lossen. Heb jij last van een verstopping en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 013 204 42 83.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Dat is de reden waarom de staat van de afvoer belangrijk is. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is natuurlijk niet verstandig frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan veelal geleidelijk. Daarom kan een controle grote problemen voorkomen. Wij raden je aan je riool en afvoer regelmatig te controleren. 

Ontstoppen Oisterwijk maakt gebruik van goede meetapparatuur die het een stuk makkelijker maakt om de staat van de afvoer te controleren. Wij staan dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 013 204 42 83.

Loodgieter Oisterwijk Ontstoppen
WC ontstoppen Oisterwijk

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wil jij een oplossing voor je verstopte afvoer? Doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen de verstopping met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Eén ding is zeker, wij staan altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten daarom ook pas met onze werkzaamheden, wanneer jij akkoord gaat met onze offerte.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil je jouw afvoer laten ontstoppen? Bel dan snel naar 013 204 42 83.

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Woon je in Oisterwijk en zit jouw wc verstopt? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Oisterwijk. Wij helpen je zo snel mogelijk. Maak direct een afspraak!

loodgieter-oisterwijk-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Oisterwijk

Loopt het water in de gootsteen niet meer weg? En woon je in de buurt van Oisterwijk? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-oisterwijk-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Oisterwijk

Woon jij in Oisterwijk en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat zo snel mogelijk een riool inspectie doen! Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-oisterwijk-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een vervelende rioolverstopping? En woon jij in Oisterwijk en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Oisterwijk.

Loodgieter Oisterwijk Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in de buurt van Oisterwijk? Neem dan vrijblijvend contact op met Ontstoppen Oisterwijk! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Oisterwijk

Heb jij te maken met een verstopte afvoer? Dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Oisterwijk en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 013 204 42 83.

Verstopping Oisterwijk

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Oisterwijk

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Oisterwijk Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn erg blij met de dienstverlening van Ontstoppen Oisterwijk. Erg klantvriendelijk en altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Oisterwijk

Bij ons heeft Ontstoppen Oisterwijk een verstoppingen in de riolering verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

VV Trinitas Oisterwijk

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Oisterwijk.

Brandweerkazerne Oisterwijk

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

013 204 42 83

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Oisterwijk

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Oisterwijk